2.9.2014

Barntavlorna har blivit efterfrågade och jag blir så kvittrande glad! Håller just nu på och gör nya. De här två var de senaste som flyttade till ett nytt hem!

Det viktiga för mig är att tavlorna tilltalar barn. Dessutom vill jag att de har en stil som gör att även föräldrarna tycker att de förgyller barnrummet.

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag tycker din tavlor är fantastisk fina, och skulle gärna beställa ett par av dina mer abstrakta målningar. Vad kostar en sådan tavla (tänker mig en storlek runt 50x70)? Och har man i sådana fall möjlighet att påverka hur färger etc? //Linnea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Linnea! Vad glad jag blir! Visst får man komma med önskemål om både storlek och färger. Kontakta mig på emmelie.svanfelt@hotmail.com, +358 457 3422797 eller via facebook, så ska jag ge lite mer detaljerad info :)

      Radera
  2. De är så fina!! Smärtar ännu att Petra gick och köpte den till vänster :P Men som sagt hon har barn det har ju inte jag, jag har endast barnasinne!
    / Jennifer N

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe men barnasinne ska man inte underskatta! ;) Petra valde en annan, som såg ut som en katt med orange fluga. Dom på bilden är i större storlek, 65x54 cm.

      Radera