1.10.2014

Omelettreceptet från himmelen! Det ser kanske inte mycket ut för världen, men ojoj. Och det går så snabbt så det måste kunna räknas som snabbmat.

Omelett 2 pers

En klick smör
5 ägg
En skvätt mjölk (eller grädde)
4 matskedar finhackad dill
Salt och svartpeppar
2 dl skalade räkor

Sallad
Vitkål
2 msk hackad persilja
Några skvättar vitvinsvinäger
Ekologiska russin
Salt

Gör så här
Vispa ägg och mjölk, krydda med salt och peppar samt blanda i dillen. Stek omeletten i ordentligt med smör. När den nästan stelnat häller du på räkorna på ena halvan och viker sedan omeletten dubbel. Låt vara i pannan så räkorna blir varma. Strimla vitkålen och blanda alla ingredienser till salladen.

Receptet jag utgått från finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar